Selçuk Geçer, doların birkaç ay sonra göreceği rakamı verdi: Yıl sonu daha vahim

Selçuk Geçer, doların birkaç ay sonra göreceği rakamı verdi: Yıl sonu daha vahim
Dolar hakkında yaptığı isabetli tahminler ile dikkat çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunda yaşanabilecek flaş senaryoyu açıkladı. Geçer ayrıca, yıl sonu dolar kuruna ilişkin tahminini de paylaştı.

DOLARDA KİMSENİN TAHMİN ETMEDİĞİ FLAŞ SENARYOYU AÇIKLADI!

Dolardaki artışa ilişkin konuşan Selçuk Geçer, "Bu koşullar içinde doların önünde bir engel kalmadı. Herkes tedirgin edici açıklamalar yapıyor. Bunun başında FED Başkanı Powell geliyor. İyiden iyiye şahinleşmiş durumda" dedi.

Doların yıl sonunda 25 lirayı göreceğini ifade eden Selçuk Geçer, Dolar/euro dengesinin de bozulacağını belirtti. Dolar için yeni senaryoyu açıklayan Geçer, "Önce çıkaracaklar sonra düşürecekler" hamlesinin yapılacağını açıkladı.

İşte dolar ve euro yatırımı yapacaklar için Selçuk Geçer''den yeni analizler:

"Amerika on yıllıklar 3,30''lar seviyesine. En yüksek seviyeler. Dolar endeksi 105''in kıyısında. Sona 110''u görecek. Bu çok yüksek. Euro/Dolar paritesinin dolar / euro paritesine dönüştürecek. Euro daha değerli olacak. Tüm paralar değer kaybedecek. 2018 yılından beri teknik tamamen devreden çıktı. Dolar endeks, 105''e geldiyse buralardan uzak duracaksın. Türkiye daha kırılgan bir ülke. Dolar 20 lirayı kırıp 25 liraya gidecek. Cari açık bu durumdaysa Yıl sonunda 26-30 liralık dolar kuru göreceğiz."

Bitcoin''deki düşüşe ilişkin takipçisinin sorusuna yanıt veren ekonomist Selçuk Geçer, "Ben bu seviyelerden Bitcoin almam. Niye almam? Beklerim, pozisyon alırım. Pozisyon almak için pozisyon alırım. Bir hesap açarım ve dururum, beklerim. Şu 18 bin seviyesinin ne olacağına bakarım" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar