Selçuk Geçer doların 20 TL'yi geçeceği tarihi açıkladı

Selçuk Geçer doların 20 TL'yi geçeceği tarihi açıkladı
Türkiye'de dolar hakkında yaptığı yorumlarla büyük ses getiren ekonomist Selçuk Geçer, doların tavan yapacağı tarihi açıkladı. Dolar sahiplerinin merak ettiği tarihi açıklayan Geçer, yeni yıla doların hangi seviyesinden başlayacağını ilan etti.

SELÇUK GEÇER DOLARIN 20 TL'Yİ GEÇECEĞİ TARİHİ AÇIKLADI

Son birkaç ayda sterlin ve euro karşısında değer kaybeden doların, Türk lirası karşısında ne yapacağı ise merak konusu. Dolar sahibi olan milyonlarca vatandaşın merak ettiği "yeni yılda dolar kaç olur?" sorusuna ise cevap ünlü ekonomist Selçuk Geçer''den geldi. Geçer, dolar paritesi hakkında: "Amerika Birleşik Devletleri’ndeki enflasyon verilerinin artık dizginlendiğini dile getiren Selçuk Geçer, euro ve sterlinin ise bundan dolayı dolardan çok daha değerli olduğunun altını çizdi. Böyle bir durumun meydana gelmesinin kısa süreceğini söyleyen geçer, doların aralık ayı içerisinde göreceği rakamı da takipçileri ile paylaştı." dedi. 

Doların diğer para birimleri karşısında kan kaybetmesinin sebebinin Amerika Birleşik Devletlerindeki enflasyon verilerinden kaynaklı olduğunu dile getiren ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, önümüzdeki birkaç ay açısından bu durumun olağanüstü bir duruma işaret ettiğine vurgu yaptı. 

OCAK AYINDA 20 TL''NİN ÜZERİNE ÇIKACAK

Piyasalarda meydana gelen dalgalanmalar açısından aralık ayı tahminini açıklayan ekonomist Selçuk Geçer, yıl sonunda doların 20 TL seviyelerine yaklaşacağını, yılın ilk haftalarında ise 20''yi geçeceğini belirtti. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar