Selçuk Bayraktar açıkladı: Siyasete mi giriyor?

Selçuk Bayraktar açıkladı: Siyasete mi giriyor?
Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum’un bu haftaki konuğu Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar oldu. Bayraktar, "siyasete girecek misiniz?" sorusuna ise bu yanıtı verdi...

Candaş Tolga Işık, "Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan yerine Selçuk Bayraktar''ı yetiştiriyor. Çalışma süresi siyasi kariyeri bittiğinde lider olarak Selçuk Bayayraktar gelecek. Sizin siyasetle aranız nasıl?" diye sordu.

"SİYASETE HEP İLGİM OLDU"

Işık''ın sorduğu soruya Bayraktar, "Bu söylediğiniz tevatürden, dedikodudan ibaret. Gördüm, haber falan da yaptılar. Uluslararası ilişkiler düzeyindeki siyasete hep ilgim oldu. Uluslararası ilişkilerle ilgili kaynakları sıkı takip ettim." şeklinde yanıt verdi.

Işık''ın "İleride siyaset girme planınız var mı?" sorusuna Bayraktar, "Benim böyle bir planım yok. Ama bu yolda sonuna kadar mücadele etme planım var." dedi.

"SONUNA KADAR MÜCADELE ETME PLANIM VAR"

Işık, "Gerekirse girerim diyorsunuz..." deyince Bayraktar, "Sonuna kadar mücadele etme planım var. Bu güne kadar türlü türlü tecrübeler yaşadık. İnişi de yaşadık çıkışı da yaşadık. Mücadele etmemiz gereken farklı farklı şeyler oldu. Şimdi sadece savunma sanayinde değil diğer sivil alanlara yayılması mücadelesi veriyoruz bu başarının." ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar''ın ismi, Süleyman Soylu ile birlikte Erdoğan sonrası AKP''nin liderliği için sıklıkla gündeme getiriliyor. 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar