Selahattin Demirtaş’ın amca oğlu mesajına rekor beğeni geldi! Özgür Demirtaş'tan yanıt: Bu yazılanlara gülmeyen insan değildir

Selahattin Demirtaş’ın amca oğlu mesajına rekor beğeni geldi! Özgür Demirtaş'tan yanıt: Bu yazılanlara gülmeyen insan değildir
HDP’nin tutuklu eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’ın “Hiçbir siyasiyle akrabalık bağım yok” tweetini “Niye böyle olduk amca oğlu? Sen özgürsün, ben rehineyim diye mi?” şeklinde yanıtladı. Demirtaş’ın tweetine rekor beğeni gelirken, Özgür Demirtaş’tan yeni bir açıklama geldi.

ZÜLEYHA ÖNCÜ / GÜNBOYU

Selahattin Demirtaş ile Özgür Demirtaş’ın karşılıklı “akrabalık” mesajları Twitter’a dün gece damga vurgu.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, sık sık Selahattin Demirtaş ile soyadı benzerliği olduğunu, herhangi bir akrabalık bağı olmadığını vurgulasa da sosyal medyada akrabalık esprilerinden kaçamadı. Bu kez HDP’nin tutuklu eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, ünlü ekonomist Demirtaş’a takıldı.

Özgür Demirtaş’ın “Hiçbir siyasiyle akrabalık bağım yok” açıklamasını alıntılayan Selahattin Demirtaş, “Niye böyle olduk amca oğlu? Sen özgürsün, ben rehineyim diye mi?” diye yazdı. Bu mesaja rekor beğeni gelirken Özgür Demirtaş da uzun bir açıklama yaptı:

“SELAHATTİN DEMİRTAŞ BİLE DAYANAMADI”

Selahattin Demirtaş burada bir mizah fırsatı yakalayıp bu twiti atmış. Selahattin Demirtaş''ın bile dayanamayarak espri konusu yaptığı bu asılsız iddiadan hareketle bir kere daha hatırlatmak istiyorum: Benim hiçbir siyasetçiyle yakından veya uzaktan akrabalık bağım yok.

“EN ÇOK GÖRÜNTÜLENEN TWİT OLMUŞ”

Twiti de bütün siyasi twitleri arasında en çok görüntülenen twiti olmuş. Bu da ülkenin mizaha ne kadar aç olduğunu gösteriyor. Hâlbuki zaman esprilerden ziyade ülkenin sorunları ve çözümlerine odaklanmak zamanı…

“BÜTÜN SİYASETÇİLER CİDDİ KONULARA EĞİLSİN”

Selahattin Demirtaş da dahil tüm siyasetçiler (Bu kadar görüntülenme alamayacak olsalar da) seçime 1 ay kala ciddi konulara eğilmeliler. Bu arada akrabalarım arasında bilim insanı, doktor, çiftçi, köylü, iş insanı, sanatçı var. Siyasetçi ise yok! Olsa onu da söylerdim.

“SELAHATTİN DEMİRTAŞ’IN TWİTİNE GÜLMEYEN İNSAN DEĞİLDİR”

Selahattin Demirtaş’ın bu twitine gülmeyen insan değildir. Şöyle bir twit okudum az önce: Selahattin Demirtaş’ın Özgür Demirtaş twitine: Solcular yüksek sesle. Muhafazakarlar kısık sesle. Ülkücüler gizlice. Güldü… Ülke gülmeye hasret kalmış. Görüntülenme resmen rekor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar