Seks sırasında gözlerin kapalı olması ne anlama gelir: Doğru bildiğiniz her adım yanlış olabilir

Seks sırasında gözlerin kapalı olması ne anlama gelir: Doğru bildiğiniz her adım yanlış olabilir
İlişki uzmanı, erkek ve kadınların seks sırasında gözlerini açık ve kapalı tutmasının ne anlama geldiğini açıkladı. Bir kadın seks sırasında gözleri kapatıyorsa bunun anlamı nedir? Erkek gözlerini kapatınca kimi düşünür? İşte tüm detaylar…

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

Psikolog ilişki uzmanı Tiktok kanalında yayınlanan videoda erkek ve kadınların seks sırasında gözlerini açık ve kapalı tutmasının ne anlama geldiğini tek tek açıkladı.

İlişki uzmanının açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Seks sırasında veya sevişirken birbirinin gözlerine bakmanın farklı anlamları vardır. Sekste eğer erkek gözlerini kapatıyorsa bu erkeğin boşalmamak için kendini zorladığı anlamına gelir. Kafasında belli başlı şeyleri düşünüyor demektir. Mesela bakkalcı Azize teyzeyi düşünüyor olabilir, vefat eden dedesini düşünüyor olabilir. Aklına onu kötü hissettirecek o an boşalmamasını sağlayacak anılarını getirir. Erkek eğer seks sırasında gözünü açıyorsa karşı tarafı inceleyip zevk alıp almadığına bakıyordur. O zevki ben mi tadıyorum sadece diye düşünür. Seni de aynı zevke getirmek istiyordur. O yüzden gözlerini açıp sürekli seni inceler. Vücut diline, beden diline sesine bakar.

Kadın eğer gözünü kapatıyorsa kendini orgazm olmak için zorluyor demektir. Erkek güzel gidiyorsa o sınırı biraz daha zorlamak için gözlerini kapatır. Eğer kadının seks sırasında gözleri açıksa erkeğe odaklanıp zevk yaşamadığını ve erkek için seviştiğini anlamak çok da zor değil.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar