Seçimlere ayrı ayrı girelim çağrısı: Bahçeli’den Akşener'e çok konuşulacak yanıt

Seçimlere ayrı ayrı girelim çağrısı: Bahçeli’den Akşener'e çok konuşulacak yanıt
MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yerel seçime ayrı ayrı girme çağrısına çok konuşulacak bir yanıt verdi.

ÖZGE SIVAS / GÜNBOYU

Yerel seçimler için çalışmaların hız kazandığı bu dönemde siyasiler arasında seçim tartışmaları devam ediyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tüm siyasi partilere seçime ayrı ayrı girme çağrısı yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yanıt verdi.

Bahçeli, “Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın doğasına ve duruşuna müzahir siyasetiyle nasıl mücadele etmişse, aynısıyla 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde de ilkeli ve işbirliğini esas alan tavrını gösterecektir” ifadelerini kullandı.

“CİDDİYE ALINACAK BİR TARAFI YOKTUR”

Bahçeli Akşener’in yerel seçimlerle ilgili “seçime ayrı ayrı girme” çağrısına ise Bahçeli, “Bizim nazarımızda ciddiye alınacak bir tarafı yoktur. Seçime ayrı girmek isteyenlerin elinden tutan, önüne geçen de yoktur. Bu çağrıyı seslendirenlerin yerel planda işbirliği ve ittifaklara hem açık kapı bırakıp hem de tek başına seçime girmekten bahsetmesi sadece tutarsızlık değil, bununla beraber akıl tutulmasıdır” ifadeleri ile yanıt verdi.

Bahçeli, konuşmasında, "Kutlu yürüyüşümüze katılmak, Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerinin gerçekleşmesine omuz vermek, merkezi yönetimle yerel yönetim arasında sarsılmaz köprü inşa etmek isteyen kim varsa gönlümüz onlara açıktır" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar