Seçimlerden önce danışman olarak atamıştı! Kılıçdaroğlu'ndan eski ülkü ocakları başkanına yeni görev

Seçimlerden önce danışman olarak atamıştı! Kılıçdaroğlu'ndan eski ülkü ocakları başkanına yeni görev
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonrası diğer danışmanlarıyla birlikte "görevine son verdiği" düşünülen eski ülkücü danışmanı Ramazan Kubat’a yeni bir görev verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerden önce Genel Başkan danışmanlık verdiği eski Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Kubat’a yeni göreve atadı.

T24'ten Eray Görgülü'nün haberine göre, “Yeniden Kuvayı Milliye Platformu Koordinatörü” olarak atanan Kubat’ın Genel Merkez’in 3’üncü katındaki odasının kapısına ismi ve yeni görevi yazıldı. Genel Başkan danışmanlığı görevinin devam ettiğini ve bir yandan da koordinatörlük görevini sürdüreceğini belirten Ramazan Kubat, “Bu bir dernek. Derneği Genel Başkanımızla birlikte kurduk. Milliyetçi camiaya mesajlar vererek partiye ısınmalarını sağlıyoruz” dedi. Kubat’ın genel merkezde 3. kattaki odasının kapısına ismi ve yeni görevi yazıldı

11-lidv.jpg

Kubat öncülüğünde kurulan "Yeniden Kuvayı Milliye Hareketi", seçimden önce Ankara’da bir program düzenlemiş ve programa Kemal Kılıçdaroğlu da katılmıştı.

Seçim yenilgisinin ardından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 80’e yakın danışman ve başdanışmanının olduğu ortaya çıkmıştı. Tartışmalar üzerine CHP 4 Haziran’dan önce atanan danışman ve başdanışmanların tümünün görevlerine 14 Haziran tarihi itibarıyla son verildiğini duyurmuştu. Ancak 4 Haziran’dan önce atanan danışmanlardan Kubat'ın görevine son verilmediği ortaya çıktı..

kk-kubat.jpg

4 Haziran’dan önce atanan danışmanlardan eski Ülkü Ocakları Başkanı Kubat, 16 Haziran’da eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e Twitter’dan verdiği yanıtta ise, “Sana ve senin gibilere inat Genel Başkanımızın yanında, görevimizin başındayız” ifadesini kullanmıştı. 22 Ekim 2022’de ataması yapılan Kubat, söz konusu atamayı da sosyal medya hesabından “Millet yolunda hizmetten kaçmayan, doğruluğuna, dürüstlüğüne, iyiliğine kalbi gönülden inandığım; Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’nun tensipleriyle ‘Genel Başkan Danışmanlığı’ sorumluluğunu almış bulunuyorum” sözleriyle duyurmuştu.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar