Trabzonspor'un eski futbolcusuna tutuklama kararı çıktı! Şaşkına çeviren olay

Trabzonspor'un eski futbolcusuna tutuklama kararı çıktı! Şaşkına çeviren olay
Los Angeles mahkemesi, bir dönem Trabzonspor forması da giyen Daniel Sturridge için tutuklama emri çıkardı

Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen İngiliz futbolcu Daniel Sturridge için Los Angeles mahkemesi tarafından tutuklama kararı çıkarıldı.

Liverpool'da gösterdiği performans ile yıldızı parlayan ve 2019-2020 sezonunda Trabzonspor'a transfer olan Daniel Sturridge son olarak 2021-2022 sezonunda Avustralya Ligi ekiplerinden Perth Glory'e transfer olmuştu. Burada sadece 6 maçta forma giyen Daniel Sturridge yaklaşık 1,5 yıldır futbol oynamıyor. Resmi olarak futbolu bırakmayan Daniel Sturridge bu sezonda herhangi bir takımla anlaşmadı.

KAYBOLAN KÖPEĞİNİ BULANA 30 BİN DOLAR ÖDÜL VERECEKTİ

Daily Mail'in haberine göre emrin çıkarılma nedeni 2019 yılına dayanıyor. O dönem Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan ve köpeği kaybolan Daniel Sturridge, köpeğini bulana 30 bin Dolar ödül verileceğini açıkladı. Ancak köpeği bulunmasına rağmen Sturridge, ödemeyi yapmadı.

MAHKEMEYE KATILMADI

Sturridge'in köpeğini bulan Foster Washinghton kart bilgilerini eski milli futbolcuya vermesine rağmen ödemeyi alamayınca Los Angeles mahkemesine başvurdu. Mahkemeye çıkmayan Sturridge için tutuklama emri çıkartıldı ve 30 Kasım için yeni duruşma ayarlandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar