Seçim anketleri piyasayı hareketlendirdi: Kılıçdaroğlu'ndan borsa paylaşımı!

Seçim anketleri piyasayı hareketlendirdi: Kılıçdaroğlu'ndan borsa paylaşımı!
Bugün yayınlanan seçim anketleri ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıklamasıyla birlikte Borsa İstanbul yüzde 8'e yakın değer kazandı. Kılıçdaroğlu, söz konusu artış hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Coşkun Çelik / Günboyu

14 Mayıs seçimlerine günler kala, çok sayıda anket şirketi son çalışmalarını kamuoyu ile duyurmaya devam ediyor. Bugün yayımlanan raporlarda CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun rakiplerine karşı önemli farkla üstün olmasının ardından Borsa İstanbul'da yukarı yönlü sert bir hareket başladı.

Öğlen saatlerine kadar yüzde 4'e yakın değer kazanan borsa, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıklamasıyla birlikte tırmanışına devam etti. Gelişmelerin ardından tek gün içerisinde yüzde 8'lik değer kazanan Borsa İstanbul hakkında Kılıçdaroğlu'ndan yeni bir paylaşım geldi.

"BİZ BU ÜLKEYİ ZENGİN EDECEĞİZ"

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, "Euro düştü. Borsa uçtu. Siz daha 15 Mayıs'ta Bay Kemal gelince bir görün olacakları. Biz bu ülkeyi zengin edeceğiz!" ifadelerini kullandı.

biz-bu.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar