Seçil Erzan'ın kırdığı telefon onarıldı: 180 bin mesaj inceleniyor

Seçil Erzan'ın kırdığı telefon onarıldı: 180 bin mesaj inceleniyor
Aralarında ünlü futbolcularında yer aldığı 19 kişiyi dolandırdığı iddia edilen milyonlarca dolarlık gizli fon dolandırıcılığında yeni bir gelişme yaşandı. Seçil Erzan'ın gözaltına alınmadan önce kırdığı telefon onarıldı, telefondan çıkan 180 bin mesaj incelemeye alındı.

Spor dünyasının ünlü isimlerinin de arasında olduğu 19 kişiyi dolandıran ve Fatih Terim Fonu davasının baş şüphelisi DenizBank şube müdürü Seçil Erzan’ın gözaltına alınırken; Çorlu’daki evinde yapılan aramada, çalışır haldeki iPhone cep telefonlarının yanı sıra bir de ekranı kırık iPhone ele geçirilmişti.

İfadesinde bankanın kendisine bir telefon ve hat tahsis ettiğini anlatan Erzan, önceki telefonunu kırıp atmasını, yazışmaları da silmesi yönünde bir uyarıda bulunduğunu ileri sürmüştü. Erzan yaşadığı korkuyla silebildiği kadar mesajı sildiğini ve ekranını kırdığı telefonu ne olur ne olmaz diye atmadığını itiraf etmişti.

Verdiği ikinci ifadede ise telefonun ve yazışmaların kurtarılmasını isteyen Erzan, bu mesajlarda kendisine yönelik tehditlerin net bir şekilde görüleceğini belirtmişti. Erzan tehdit konusunda ise özellikle, Semih Kaya ve Fırat Özdemir isimlerine dikkat çekmişti.

Hürriyet'te yer alam habere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından kırık telefondaki silinen tüm mesajlar geri getirildi. Telefondan çıkan 180 bin silinen mesaj ise soruşturmada görevli polisler tarafından incelemeye başladı.

FATİH TERİM'İN AVUKATINDAN İLK AÇIKLAMA

Fon dolandırıcılığında adı sıkça kullanılan teknik direktör Fatih Terim’in avukatı Zafer Ertek de konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Hukuki sürecin devam ettiğinin altını çizen Ertek, banka hesaplarına ilişkin savcılık araştırmasının devam eden dava ile ilgisi bulunmadığı belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Bankacı Seçil Erzan’ın futbol dünyasından ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu 19 kişiyi 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilmişti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar