Süper LİG ekipleri maçlara çıkacak mı? Büyükekşi ile görüşmeden karar çıktı

Süper LİG ekipleri maçlara çıkacak mı? Büyükekşi ile görüşmeden karar çıktı
Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruk atmasının ardından "maçlara çıkmayacağız" açıklamasında bulunan hakemler son kararını verdi.

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın Süper Lig'in 15. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Rizespor maçı sonrası saha içerisine girerek hakem Halil Umut Meler'e saldırmasının ardından hakemlerin alacağı karar herkes tarafından merak ediliyorduı.

TRT Spor'un haberine göre, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir toplantı yapan hakemler son kararını verdi.

Hakemler, liglere verilen kısa aranın ardından önümüzdeki hafta içi oynanacak müsabakalarda görev almaya karar verdi. Ayrıca haberde, konuya ilişkin açıklamanın ise gün içerisinde hakemler tarafından yapılacağı belirtildi.

KAMPLAR İPTAL EDİLDİ

Yaşanan olaylar ardından bu hafta sonu hakemler ve aileleri için düzenlenmesi planlanan kamp ise iptal edilirken, hakemlerin kısa süre içinde Riva'daki tesislerden ayrılıp evlerine dönmesi bekleniyor.

Konuyla alakalı A Spor'a açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Hakemlerin maça çıkmama gibi bir talebi olmadı" dedi.

Süper Lig, 19 Aralık'ta oynanacak 3 maçla yeniden başlayacak..

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar