Dilan Polat’ı gözaltındayken sigara içmek için dışarı çıkarmıştı! O polisle ilgili flaş gelişme

Dilan Polat’ı gözaltındayken sigara içmek için dışarı çıkarmıştı! O polisle ilgili flaş gelişme
Kara para akalama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat’la sigara içen İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli bir polis hakkında soruşturma başlatıldı.

10Haber’den Hazar Dost’un haberine göre, Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla 4 Kasım’da tutuklanmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde Dilan Polat dosyasında da çalışan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Amirliği’nde görevli bir polis memuru hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Günlerce Türkiye gündeminden düşmeyen Dilan Polat davasında yasa dışı bahis parası olduğu da ileri sürülmüştü. MASAK’ın hazırladığı ön raporda ise Dilan ve Engin Polat çiftine ait olan şirketlerindeki hesaplarında usulsüzlükler olduğu belirlenmişti.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın gözaltında olduğu sürede sigara içmek için dışarı çıkardığı tespit edilen polis memuru hakkında soruşturma başlatıldı öğrenildi.

Diğer yedi polis için bazı soruşturmaların akıbetine müdahale ettikleri gerekçesiyle hem adli hem de idari soruşturma başlatıldı.

dilan-polat-aa-2135802.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar