Psikiyatri hastası, hastanede kaldığı odayı ateşe verdi

Psikiyatri hastası, hastanede kaldığı odayı ateşe verdi
Batman'da özel bir hastanede korku dolu anlar yaşandı. Psikiyatri servisinde tedavi gören bir kişi odasını ateşe verdi.

Batman'da bir özel hastanede meydana gelen olayda, psikiyatri servisinde tedavi gören bir erkek hasta, kaldığı odasını ateşe verdi. Şans eseri yangında ölen ya da yaralanan olmazken, olay Batman itfaiyesi tarafından kontrol altına alındı.

ODASINI ATEŞE VERDİ

Olay, gece saat 03.00 civarında Batman'da faaliyet gösteren bir özel hastanenin 6. katında gerçekleşti. Henüz belirlenemeyen nedenlerle odasını ateşe veren psikiyatri hastası, hastanenin 6. katında tedavi gördüğü sırada yangını başlattı. Hastane personeli, çıkan dumanları fark ederek durumu hemen güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi.

YOĞUN BAKIMA KOŞTURLAR...

Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı ve yangın büyümeden söndürüldü. Yangın sırasında hastanede mahsur kalan diğer hastalar, itfaiye ve vatandaşlar tarafından tahliye edildi.

Yoğun bakımda bulunan yeni doğan bebekleri kurtaran vatandaş Mustafa Yeşilırmak, "Çıkan yangın sırasında yoğun duman altında yoğun bakımdaki bebekleri kurtarmak için çaba sarfettiklerini" anlattı.

Hastanede tedavi gören diğer hastalar Batman Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan psikiyatri hastası hakkında polis inceleme başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar