MG mayıs ayı kampanyasını duyurdu: Otomobil alacaklara müjde!

MG mayıs ayı kampanyasını duyurdu: Otomobil alacaklara müjde!
2023 yılında Türkiye'nin en hızlı büyüyen otomobil markası ödülünü kazanan MG, mayıs ayında müşterilerine özel avantajlar sunuyor.

Türkiye'de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen İngiliz otomobil markası MG, HS modelinde mayıs ayında sunulan çeşitli avantajlı kredi ve takas destekleri ile müşterilerini modeli yükseltmeye teşvik ediyor.

HS modelinin benzersiz tasarımı, yüksek donanımı ve sınıfının üzerindeki boyutlarıyla, konfora ek olarak daha fazlasını sunuyor. Benzinli MG HS modeli, mayıs ayında başlayan takas indirimleriyle 1.399.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

8541.jpg

Mayıs ayında MG HS modeli için sunulan 150 bin TL'lik takas desteği ve 12 ay vadeli, %1,99 faizli 150 bin TL'lik kredi desteği, alıcılar için cazip fırsatlar sunuyor. Ayrıca, MG, Yetkili Satıcıları'nda, sadık müşterilere, vergi levhası bulunan iş yeri sahiplerine ve çeşitli meslek gruplarına özel avantajlar sunuyor.

MG HS, C-SUV segmentinde yer alıyor ve Euro NCAP tarafından yıldızlı güvenlik özelliklerine sahip. Ayrıca, sınıfının üstünde boyutları ve zengin donanımıyla dikkat çekiyor. MG HS, Türkiye'de standart 5 yıl veya 150.000 km araç garantisi ile birlikte geliyor.

12563.webp

Her iki donanım paketinde de standart olan 12,3 inçlik dijital gösterge paneli ve 10.1 inç dokunmatik multimedya ekranı, sürücülere tüm bilgileri dinamik olarak sunuyor. MG HS'in donanım seviyelerinde standart olarak sunulan özellikler arasında MG Pilot sürüş destek teknolojisi, çift bölgeli tam otomatik klima, navigasyon, Apple Carplay ve Android Auto gibi özellikler bulunuyor.

Ayrıca, "Comfort" ve "Luxury" donanım seviyelerinde farklı özellikler sunuluyor. "Luxury" versiyonunda panoramik açılır cam tavan, deri-Alcantara koltuklar, elektrikli bagaj kapağı gibi özellikler standart olarak sunuluyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar