Şarkıcı Deniz Tekin, müziği bıraktığını duyurdu: Bir tükenme halindeyim

Şarkıcı Deniz Tekin, müziği bıraktığını duyurdu: Bir tükenme halindeyim
Sesiyle ve müziğiyle 10 yılı aşkındır dinleyicisiyle büyülen söz yazarı Deniz Tekin müziği bıraktığını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tekin, “sert bir tükenme halinde” olduğunu belirterek, sahnelere bir daha dönmeyeceğini belirtti.

Ünlü müzisyen ve söz yazarı Deniz Tekin, 2014 yılında başladığı müzik kariyerine son verdiğini Instagram hesabından yaptığı uzun bir açıklama ile duyurdu.

Tekin, müzik kariyerini noktalama kararını şu sözlerle paylaştı: "Müzik içinde defalarca düştüm ve kalktım, hayat indi ve çıktı. Bu sefer indiğim yerden başka bir yöne çıkacağım. Bir süredir, önceden birkaç sefer ve daha sert olduğu gibi bir tükenme halindeyim. Bu noktadan sonra kendimi zorlarsam konserlerde işlevsel kalamadığımı biliyorum."

"ARTIK TİCARİ MÜZK YAPMAYACAĞIM"

10 seneye yakın süredir müziği sahnede çaldığı ve stüdyoda kaydettiği haliyle birçok yönden geliştirdiğini ve dinleyicilerle bu müziği paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Tekin, artık müzik yapmaya devam etmeyeceğini belirtti.

"16 yaşından 26 yaşına kadar sahnede müzik yapmak çok kapsamlı bir tecrübeydi. Çoğu yola göre stresli ama öğretici bir yoldu. Şimdi başka bir yol çizmek istiyorum. Artık ticari müzik yapmayacağım. Belki kaydettiklerimi sizinle bir gün yine paylaşırım ama hayatımı bundan kazanmayacağım" diyen Tekin, müziğin içinden giden bir yol olduğunu ve ticari bir metaya indirgemek istemediğini vurguladı.

Şarkıcının açıklamasıyla birlikte, sahneye dönme niyetinin olmadığını ve bugünkü koşullarda istenilen şeyin müzisyenliği olmadığını belirten Tekin, hayat yolculuğunda anlattıklarının karşılık bulması durumunda mutlu olacağını ifade etti.

Tekin'in açıklamasının tamamı şu şekilde:

ggosavjxgaamypm.jpeg

ggosavkx0aabjoo.jpeg

ggosavkxwaazewo.jpeg

ggosavgw0aazbkh.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar