Şarkıcı Deniz Seki yeni fotoğraflarıyla sosyal medyanın diline düştü

Şarkıcı Deniz Seki yeni fotoğraflarıyla sosyal medyanın diline düştü
Deniz Seki, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. 22 kilo verip 36 bedene düşen şarkıcının paylaştığı fotoğraflar ile muhabirlerin objektiflerine yansıyan kareler arasındaki fark ise sosyal medyada gündem oldu.

Deniz Seki sosyal medyanın diline düştü!

Son dönemde paylaştığı fotoğraflarla çok konuşulan Deniz Seki, uzun bir süre sonra görüntülendi. 50 yaşındaki Seki, yeni albüm çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Kapak çekimi sonrası bir restorana yemeğe gelen şarkıcı, "Çok yoğun çalışıyoruz, güzel işlerle geliyoruz. Şarkılar güzel, sağlığım yerinde, her şey yolunda gidiyor" ifadelerini kullandı.

Verdiği kilolarla ilgili konuşan Seki, "Emek veriyorum ve bu emeğin karşılığını almak çok iyi hissettiriyor. Kendimi seviyorum, bu şekilde mutluyum" dedi.

Deniz Seki'nin paylaştığı fotoğraflar ile gazetecilerin objektiflerine yansıyan kareler arasındaki fark, sosyal medyanın diline düştü.

deniz-seki-man-2-ic.jpg

"HAYALLER VE HAYATLAR"

Ünlü şarkcıya; "Hani kilo vermişti, eski haline dönmüş", "Herhalde sadece fotoğraf için zayıflıyor sonra tekrar alıyor", "Soldaki Deniz Seki ise sağdaki kim?", "Fotoshop sen nelere kadirsin?", "Hayaller ve hayatlar olmuş bu" gibi yorumlar yapıldı.

DENİZ SEKİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Deniz Seki, aynı gün restoranda çekilmiş karesini; "Bugün magazinde çıkan fotoğraflar tamamen kötü niyetle yapılmış. Sayfamda aynı gün çekilmiş fotoğraf ve videolar var, videoya photoshop yapan bir uygulama varsa bile ben bilmiyorum" notuyla paylaştı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar