Deniz Çakır: Başörtülü bir kadını oynamak isterim

Deniz Çakır: Başörtülü bir kadını oynamak isterim
Oyuncu Deniz Çakır, Hülya Avşar'ın programına konuk oldu. Avşar, Çakır'a başörtülü kadınlara yönelik hakaret ettiği iddiası ile yargılandığı davayı hatırlatarak 'başörtülü birini oynar mısın' diye sordu.

Oyuncu Deniz Çakır, Hülya Avşar’ın YouTube kanalına konuk oldu. Programda Hülya Avşar, Çakır’a 'başörtülü bir kadını oynar mısın' diye sordu.

Deniz Çakır, yıllar önce yaşanan olaya da açıklama getirdi. "Ben hayatım boyunca bütün özgürlüklerin arkasında durdum başörtülü kadınları da savundum, başörtüsüz kadınları da" diyen Çakır, 'bahsi geçen olayda benim haklı olduğum ortaya çıktı, davayı ben kazandım, hiçbir gazete yazmadı' dedi

Bu konu ile ilgili dava sürecinin bittiğini ifade eden Çakır, konu ile ilgili olarak 'benim söylediğim her şeyin doğru olduğu belgelerle ortaya çıktı' diye konuştu.

Çakır, soruya yönelik olarak ise, "Elbette ki oynarım, kapalı bir kadının dünyasını oynamak bir macera, her şeyi oynarım" dedi.

Çakır, Beşiktaş'taki bir kafede 30 Aralık 2018 yılında başörtülü 7 kadına hakaret ettiği iddiası üzerine hakkında soruşturma başlatılmış, Çakır hakkında 1 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti. Çakır, ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan yargılandığı davada beraat etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar