Özge Özpirinçci'nin doğum günü partisine polis baskını

Özge Özpirinçci'nin doğum günü partisine polis baskını
Oyuncu Özge Özpirinçci, İstanbul’un Sarıyer ilçesi Yeniköy'deki lüks evinde doğum günü partisi verdi. Partiye Özpirinçci’nin yakın arkadaşları da katıldı. Davetliler evin bahçesinde müzik eşliğinde eğlenirken, aniden polis kapıyı çaldı.

Ünlü isimler orada basıldı

Komşuların ihbarı üzerine gelen polis, 35’inci yaşını kutlayan oyuncunun evinde inceleme yaptı.

Ekipler tarafından yapılan kontrol sonrası kurallara uyulduğu için partiye katılanlara ceza kesilmedi.

Özge Özpirinçci yaşananların ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Kariyerim boyunca magazinle her zaman saygılı ve seviyeli bir ilişki korumaya çalıştım ve bunda başarılı oldum. Eskiden üzülüyordum ama artık sinirleniyorum.

Açık hava bir restaurantta kutlanan doğum günüm, evde bahçede devam ediyor ve magazin kameraları evin önüne gelip bahçenin içini çekmeye başlıyor. Bahçe duvarlarına çıkıyorlar.

Arkadaşım inip onlarla konuşup Burak ve Uraz'ın röportaj yapabileceğini söylediğinde 'Herkes gelip bizimle röportaj yapacak yoksa sabaha kadar buradayız' cevabı ile karşılaşıyor.

“ARTIK SİNİRLENİYORUM”

Polis içeri geliyor ve bahçede yapılan konuşmada evde bulunan bizlerin yanlış bir şey yapmadığını söylüyor ve evden ayrılıyor.

Magazin kameraları tarafından sürekli görüntü alınmasını istemediğimiz için de evin içine giriyoruz ve evlere dağılıyoruz.

Dediğim gibi eskiden böyle şeylere üzülüyordum ama artık sinirleniyorum. Sadece içimi dökmek istedim çünkü yazılıp çizilen yalan haberlerin, çamur at izi kalsın tavırlarının karşısında biz sessizliğimizi korudukça yanlış anlaşılabiliyoruz ve ben artık böyle şeylere tahammül edemiyorum."

zge-1.jpg2-258.jpg3-155.jpg4-092.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar