Real Madrid, Arda Güler'in golüyle kazandı

Real Madrid, Arda Güler'in golüyle kazandı
İspanya LaLiga 33. hafta maçında Real Madrid, deplasmanda Real Sociedad'ı milli yıldız Arda Güler'in golüyle 1-0 mağlup etti.

La Liga'nın heyecan dolu 33. haftasında İspanya'nın güçlü takımlarından Real Madrid, deplasmanda Real Sociedad ile karşı karşıya geldi. Reale Arena'da oynanan mücadelede Real Madrid, Arda Güler'in attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılarak önemli bir zafer elde etti.

Real Madrid'e galibiyeti getiren gol, 29. dakikada milli futbolcu Arda Güler'den geldi. İlk 11'de başlayan ve sahada 68 dakika boyunca mücadele eden genç yetenek, Real Sociedad filelerini havalandırarak takımını galibiyete taşıdı. Karşılaşmanın son bölümlerinde ise sahadan ayrılan Arda Güler, yerini Vinicius Junior'a bıraktı.

Arda Güler'in performansı maç sonunda takım arkadaşları ve teknik ekip tarafından da büyük bir övgüyle karşılandı. Mücadele sonunda maçın adamı seçilen genç futbolcu, Real Madrid forması altında attığı ikinci golle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Real Madrid, bu galibiyetle şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı. Sezonun geride kalan bölümünde 33 maça çıkan Madrid ekibi, 26 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyetle toplamda 84 puan topladı. Liderlik koltuğundaki Real Madrid, en yakın takipçisi Barcelona'nın önünde zirvedeki yerini koruyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar