Sarıyer’de kafeteryanın önünde silahlı çatışma

Sarıyer’de kafeteryanın önünde silahlı çatışma
İstanbul Sarıyer’de kafeteryanın önünde silahlı çatışma: çıktı. 1 kişi ölü, 1 kişi yaralandı.

Sarıyer, Maslak'taki bir kafeterya önünde dün gece yaşanan silahlı çatışma yaşandı.

Türk uyruklu İsveç vatandaşları arasında yaşanan ve henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü başlayan kavganın ardından çıkan çatışmada 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ise yaralandı. Olay yerinde yapılan incelemelerde 1 tabanca ve 8 adet 9 mm kalibre boş kovan bulundu.

Olay, Ayazağa Mahallesi Hadım Koruyolu Caddesi'nde bulunan bir kafeteryanın önünde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup arasında başlayan sözlü tartışma, kısa süre içinde silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada, Mazlum Ayrancı (35) adlı Türk uyruklu İsveç vatandaşı olay yerinde hayatını kaybederken, Umut Koyuncu (33) ise ayağından yaralandı.

aw164614-01.jpg

Olayın ardından kaçan 3 saldırganın yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı bir operasyon başlattı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Koyuncu, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı Koyuncu'nun sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Polis, kafeterya çevresinde ve olay yerinde bulunan bir otomobil üzerinde detaylı incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından elde edilen delillerle kaçan saldırganların yakalanması için çalışmaların devam ettiği açıklandı. Mazlum Ayrancı'nın cenazesi ise olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Bu kanlı çatışma, özellikle gece saatlerinde dışarıda vakit geçiren vatandaşlar arasında büyük bir endişe yaratırken, polis ekiplerinin soruşturması sürüyor. Yetkililer, olayın neden kaynaklandığına ve faillerin kimliklerine dair soruşturmanın derinleştirildiğini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar