Saray'ın sadık kalemi aktardı! Yeni Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın ilk sinirlendiği olay

Saray'ın sadık kalemi aktardı! Yeni Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın ilk sinirlendiği olay
İktidara yakın Hürriyet Gazetesi'nin yazarı Abdulkadir Selvi, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın ilk sinirlendiği olayı açıkladı.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın isminin kullanımıyla ilgili bir konuya kızdığını yazdı.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın kendisine “Gaye” denilmesine kızdığını yazdı. Selvi’nin aktardığına göre Erkan, babannesinin ismi olan Hafize’yi de kullanıyor ve “Benim adım Hafize Gaye” diyor.

Selvi’nin bugünkü köşe yazısının ilgili kısmı şöyle:

Dikkat ediyor musunuz hep “Hafize Gaye Erkan” diye yazıyorum. Çünkü ismi öyle. Ama daha modern olsun diye sadece “Gaye” diyenler var. Merkez Bankası Başkanı buna kızıyormuş. “Benim adım Hafize Gaye” diyormuş. Çünkü Hafize isminin bir hikâyesi varmış. Babaannesinin ismiymiş. Merkez Bankası Başkanı aynı zamanda 9 aylık erkek çocuğu olan bir anne. Bebeğin tam da anneye en çok ihtiyacı olduğu bir dönem. Bebekle anneannesi ilgileniyormuş ama Hafize Hanım da annelik görevlerini ihmal etmiyormuş.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar