Sapık sucudan sonra bu da sapık imam Kur’an kursuna giden çocuğa 11 yıl tecavüz etti

Sapık sucudan sonra bu da sapık imam Kur’an kursuna giden çocuğa 11 yıl tecavüz etti
Bağcılar’daki sapık sucunun tecavüz skandalının etkisi henüz geçmemişken bir skandal da Adana’nın Kozan ilçesinde ortaya çıktı. İmam 11 yıl boyunca küçük çocuğa dehşeti yaşattı.

Kan donduran bir cinsel istismar olayı da Adana’da yaşandı.

Sözcü’den Hazar Dost’un haberinegöre Ahmet Yesevi Camii imamı M.A, camiye Kuran kursuna gelen 9 yaşındaki bir çocuğa 11 yıl boyunca tecavüz etti.

İmamın kendisine dürüm ısmarladığını belirten Ç.K. başından geçenleri şöyle anlattı:

Beni kandırarak imam odasına götürdü. Kendisine masaj yapmamı istedi. Bana ‘Avratlardan daha gönüllüsün’ dedi. Sonrasında eğilmemi istedi.

GSB KOZAN ÖĞRENCİ YURDUNDA KALAN ÖĞRENCİLERLE HOCA AHMET YESEVİ CAMİ'NDE SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Yıllarca imamın odasında kendisine tecavüz ettiğini anlatan Ç.K. rezil olmaktan korktuğu için söylediği her şeyi yaptığını anlattı.

"SENİ KAMERAYA ÇEKTİM" DİYEREK TEHDİT ETTİ

İmamın kendisini “Seni kameraya çektim. Her gün buraya gelmezsen bu videoyu yayarım" diyerek tehdit ettiğini belirten Ç.K. korktuğu için camiye gitmeye devam ettiğini söyledi.

gjdkwjsa8aacgxr.png

TECAVÜZ SONRASI BAKLAVA VE KOLA ALDIRDI

Yıllarca camii imamı M.A, tarafından istismara maruz kaldığını anlatan Ç.K, imam M.A’nın kendisine “Seni seviyorum, canımsın” dediğini anlatırken istismarın her salı ve cumartesi günleri yatsı namazından sonra yaşandığını belirtti.

Ç.K ayrıca ifadesinde imam M.A’ya masaj yaparken cinsel içerikli filmler açıp izlettiğini de söyledi. Ç.K her cinsel istismar olayından sonra “Gücüm yerine gelsin” diyerek kola ve baklava aldırdığını anlattı.

İstismarın 2022 yılına kadar devam ettiğini açıklayan Ç.K. babasının rezil olmaktan korktuğu için şikayet etmek istemediğini de ifadesinde belirtti.

Cinsel İstismar Nedir? - Kalemci Hukuk

BABAYA PİŞKİN SAVUNMA

İmamın babasıyla konuşmak için evlerine geldiğini söyleyen Ç.K. “Biz bu çocuğa sahip çıkıyorduk” diyerek kendisini savunduğunu açıkladı.

Olayın akrabaları tarafından duyulmasının ardından istismar sanığı imam M.A. tutuklandı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar