Çifte cinayetten sonra lokantada yemek keyfi yaptı katilden pes dedirten paylaşım

Çifte cinayetten sonra lokantada yemek keyfi yaptı katilden pes dedirten paylaşım
Batman’da imam nikahlı yaşadığı kadını ve yanındaki erkeği öldüren Ramazan Baykara'nın cinayetin ardından yemek yerken kayınvalidesine attığı korkunç mesaj ortaya çıktı.

Kadın cinayetlerinin son adresi Batman oldu. Ramazan Baykara, birlikte yaşadığı imam nikahlı Esra Yılmaz ve yanındaki Rüknettin Özdemir'i mesajlaştıkları iddiasıyla vurdu ve kaçtı. Yılmaz ve Özdemir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Baykara, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

65fab7996534697d9d18306f.webp

Cinayet sonrası bir restorana giden Baykara burada fotoğraf çektirip “Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacağım” notuyla bir hikaye paylaştığı ortaya çıktı.

Öldürdüğü Esra Yılmaz’ın annesi Çiğdem Yılmaz’ın anlattıkları ise mide bulandırdı.

.jpg

“YİYİP, İÇİP, TESLİM OLACAĞIM”

Yılmaz, şunları söyledi: O gece kızımla konuşmak için gelip, torunumu ve en küçük kızımı da alıp çıktılar. 'Onları kafeye götüreceğim' dedi. Torunumu ve küçük kızımı kaldığı eve bırakıp, Esra'yı öldürmeye götürmüş. Daha sonra beni aradı, 'Ben kızını öldürdüm. Onun yanındaki bir kişiyi daha öldürdüm, yiyip, içip, teslim olacağım' dedi.

“BENİ SATMAK İSTİYOR”

Kızının şiddete uğradığını belirten Yılmaz şöyle devam etti: Kumar oynuyormuş. Öğrendik ki 4-5 milyon lira borç yapmış. Kızım şiddet görmüş, komşuma anlatmış. Beni öldürecek, borçları için beni satmak istiyor demiş. Ben de kızımı yanıma aldım, konuştum. Kızım her şeyi bana anlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar