Şanlıurfa'da feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

Şanlıurfa'da feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı
Şanlıurfa'da bir otomobil ile tır çarpıştı. Feci kazada üç kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'da meydana gelen feci bir trafik kazasında, otomobil ile tırın çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

Kazanın ardından bölgeye sevk edilen kurtarma ekipleri ve sağlık personeli, olay yerinde büyük bir çaba sarf etti.

Akşam saatlerinde Şanlıurfa-Mardin karayolu Çamlıdere kırsal mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, Mehmet Sümer'in yönetimindeki 47 ACU 204 plakalı otomobil, kavşaktan dönmeye çalışan Yusuf Ç. idaresindeki 47 AAH 185 plakalı tırın altına girdi. Kazanın etkisiyle otomobilde bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı.

Olayın hemen ardından bölgeye sevk edilen ambulans, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri, kurtarma çalışmalarına başladı. Cenazeler, itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak cenaze aracıyla Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna taşındı.

Ağır yaralılar Burhan S. ve Ahmet U., sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulanslarla Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Ancak, hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi. Kazayla ilgili detaylı soruşturma ise devam ediyor.

Şanlıurfa-Mardin yolundaki bu üzücü kaza, trafik güvenliği konusunda vatandaşları bir kez daha dikkatli olmaya ve kurallara uymaya çağırıyor. Yetkililer, sürücülerin dikkatli ve kurallara uygun bir şekilde seyir halinde olmalarının önemine vurgu yaparak, benzer kazaların önüne geçmek adına tedbirlerin arttırılacağını belirtiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar