Sandık Kokusu dizisine sürpriz bir oyuncu dahil oluyor

Sandık Kokusu dizisine sürpriz bir oyuncu dahil oluyor
Show TV'de ekrana gelen ve sevilerek takip edilen dizi Sandık Kokusu'na usta bir oyuncu daha dahil olacak.

Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Necip Memili ve Meriç Aral'ın güçlü kadrosuyla dikkat çeken "Sandık Kokusu" dizisi, usta bir ismi kadrosuna katıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin yaratıcı ekibi, Uğur Yücel'in projeye dahil olduğunu duyurarak izleyicileri heyecanlandırdı.

Senaryosu Melis Civelek ve Zeynep Gür'e ait olan "Sandık Kokusu", Türkiye'nin sevilen oyuncularını bir araya getirirken, bu kez Uğur Yücel'in katılımıyla daha da güçleniyor. Dizinin 13. bölümünde seyircilerle buluşması planlanan Uğur Yücel, Metin Akdülger'in canlandırdığı Atilla'nın babası Hasan karakterine hayat verecek.

uguryucel.jpg

Usta oyuncunun Hasan karakteriyle hikâyeye yeni bir boyut katacağı ve dizinin dengelerini değiştireceği belirtilirken, "Sandık Kokusu"nun zengin kadrosuna bir başka önemli ismi daha ekleyerek izleyiciye sürükleyici bir dizi deneyimi sunmaya hazırlanıyor. "Sandık Kokusu"nun yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşması heyecanla beklenirken, Uğur Yücel'in performansıyla dizinin dinamiklerine katkı sağlaması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar