Beşiktaş MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürdü
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde MKE Ankaragücü ile karşılaşacakları maçın hazırlıklarını bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde MKE Ankaragücü ile karşılaşacakları maç için yoğun bir hazırlık süreci içerisinde.

Bugünkü antrenman, Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde gerçekleştirildi ve oldukça verimli geçti. Antrenman, takımın kondisyonunu artırmaya yönelik çeşitli koşu ve fiziksel aktivitelerle başladı. Daha sonra oyuncular, pas ve top kontrolü üzerine çalışmalara geçt.

Taktiksel zekalarını geliştirmek adına yapılan taktik çalışmalarıyla idman devam etti. Takım, özellikle hücum ve savunma organizasyonlarını gözden geçirme fırsatı buldu. Ardından yapılan çift kale maçlarla oyuncuların birbirleriyle uyum içinde oyun kurma yetenekleri test edildi. Antrenmanın son bölümünde ise oyuncular, bitiricilik ve set parçaları üzerinde çalıştılar.

Antrenman boyunca teknik ekip, oyuncuların performansını yakından takip ederek gerekli düzeltmeleri yaptı. Bu süreçte sakatlığı bulunan oyuncular da özel programlar doğrultusunda çalışmalarını sürdürdü.

Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürdü

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar