Liseli gençlerin yardım notu duygulandırdı!

Liseli gençlerin yardım notu duygulandırdı!
Samsun’da depremzedelere yardım için koli hazırlayan iki lise öğrencisinin hazırladığı not okuyanları duygulandırdı.

Samsun’da iki lise öğrencisi depremzedeler için yardım kolisi hazırladı. Gençlerin ‘Deprem Bölgesi Yardım Kabul Aracı’na teslim ettiği koliye yapıştırılan “Gözlerimize uyku girmiyor. Keşke daha fazlasını yapabilsek. Sizleri çok seviyoruz’ notu herkesi duygulandırdı.

Ekiplerin yaptığı çalışma sonrası ise yardım malzemeleri TIR’larla afet bölgesine ulaştırılıyor. İnsani yardım malzemesi taşıyan 14 yardım TIR’ı ve 4 kamyon afet bölgesine gönderildi. Bugün de 8 TIR bölgeye hareket etti.

Toplanan yardımların depolarda ayrıştırıldığı sırada görevlilerin fark ettiği bir not ise görenleri duygulandırdı. Lise öğrencisi iki arkadaşın getirdiği koliden çıkan notta “Kardeşlerim, ablalarım, abilerim. Dualarımız sizinle. Yanınızdayız. Umarım bu yardımlar size ulaşır. Gözlerimize uyku girmiyor. Keşke daha fazlasını yapabilsek. Sizleri çok seviyoruz" ifadeleri yer aldı.

Depremzedelere ulaştırılmak için yardım malzemesi getirenlerden Seda Güney, “İnsanlarımız acı içinde. Herkes kol kola verdi yardımlarını ulaştırmaya çalışıyor. Bu felaketi kenetlenerek atlatabiliriz" dedi.

Yardım malzemesi getiren Defne Küçük ise “Evimizde sıcak bir şekilde otururken bile vicdan azabı çekiyorum. Onlara destek olmak istiyoruz. Keşke elimizden daha fazlası gelebilse” ifadelerini kullandı. (DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar