Saldırıya mı uğradı? Esra Erol'dan flaş açıklama

Saldırıya mı uğradı? Esra Erol'dan flaş açıklama
Esra Erol saldırıya uğradığına yönelik iddialarla ilgili açıklamada bulundu.  Erol açıklamasında, “Beni üzen şey benim saldırıya uğradığıma dair haberlerin sevenlerimi ve ailemi üzüyor olmas" ifadelerini kullandı.

Saldırıya mı uğradı? Esra Erol'dan flaş açıklama

Esra Erol saldırıya uğradığına yönelik iddialarla ilgili açıklama yaptı. Erol açıklamasında, “Beni üzen şey benim saldırıya uğradığıma dair haberlerin sevenlerimi ve ailemi üzüyor olması. Böyle bir durum yok yaşanmadı. Esra Erol doğru bildiği yayıncılık anlayışıyla devam ediyor. Beni seven herkesin içi rahat olsun" dedi.

Esra Erol'un saldırıya uğradığı ve hastaneye kaldırıldığı iddiaları gelince ünlü sunucudan açıklama geldi. ATV canlı yayınında açıklama yapan Esra Erol, babasının dahi kendisine 'kızım benden bir şey mi saklıyorsun' diye sorduğunu belirterek şunları söyledi:

“Beni üzen şey benim saldırıya uğradığıma dair haberlerin sevenlerimi ve ailemi üzüyor olması. Böyle bir durum yok yaşanmadı. Esra Erol doğru bildiği yayıncılık anlayışıyla devam ediyor. Beni seven herkesin içi rahat olsun.”

Ünlü sunucu, “Bir kavga yaşanmadı. Babam bile benden sakladığın bir şeyler var mı diye sordu. O yüzden bu gerçek dışı haberlerin doğru olmadığının altını çizmek istiyoruz. Gayet iyiyiz sağlıklıyız. Böyle bir durum olursa bu zaten önemli haber sitelerinde görürsünüz. Yalan yanlış bir şeyin bu kadar büyümesini aklım almıyor. Doğru haberlere güvenin” ifadelerini kullandı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar