100 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı! Fatih Ürek 5 katlı lüks malikanesinin kapılarını ilk kez açtı...

100 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı!  Fatih Ürek 5 katlı lüks malikanesinin kapılarını ilk kez açtı...
Sosyal medyada sürekli gündemde olan Fatih Ürek, bu sefer lüks konutuyla dikkatleri üzerine çekti. 5 katlı malikanesinin kapılarını Aramızda Kalmasın programına açan Ürek’in, bahçesinde yer alan büyük havuz ilgi odağı oldu. Ünlü isim havuzun iki tane arabaya denk geldiğini söyledi.

Fatih Ürek, sosyal medyayı aktif şekilde kullanan ve her paylaşımıyla dikkat çeken ünlülerden biri. Bu kez Bodrum'daki 100 milyon TL'ye satışa çıkardığı evinin kapılarını televizyon programına açtı. Ev, otantik ve mistik bir atmosfere sahip ve özellikle mutfak sade renklerle donatılmış.

9ii.jpg

Ev her köşesinde uzak doğu esintilerini taşıyor. Büyüklüğüyle göz kamaştıran evin her katı ayrı bir daire gibi ve Ürek'in salonunda pastel renkler öne çıkıyor.

88.jpg

Bahçesinde zeytin, dut gibi ağaçlar bulunan evin en dikkat çeken özelliği ise etrafı heykellerle çevrili büyük havuzu. Ürek, havuzun yapımıyla ilgili, "Buranın havuzunu yapmak oldukça zorlu bir süreçti" dedi.

99o.jpg

FATİH ÜREK KİMDİR

15 yaşında Bursa Devlet Tiyatrosu'nda figüran olarak adım atan Fatih Ürek, 20 yaşına kadar tiyatro alanında çalıştı ve Mahir Canova'dan dersler aldı. Tiyatro kariyerine devam etmeyerek bir süre züccaciyecilik ve mobilyacılık gibi farklı işlerde çalıştı.

9i.jpg

Ses sanatçısı olma kararı alan Ürek, bir süre Taylan Gazinosu'nda çalıştıktan sonra İstanbul'a taşındı. İlk albümü olan "Yaktı Yaktı"yı 1993 yılında Raks Müzik etiketiyle yayınladı. Bu albümde, Bülent Ersoy'un "Sefam Olsun" adlı şarkısına kendi yorumunu ekledi. 1995'te çıkardığı "Sen İki Gözümsün" albümünde pop şarkılarının yanı sıra klasik şarkılara da yer verdi. 1997'de ise Reyting Hamdi programında Fred Çakmaktaş karakterini canlandırdı.

uju.jpg

2008'de "Sus" albümüyle müzik dünyasına dönüş yapan sanatçı, "Hadi Hadi" ve "Sus" gibi şarkılarla büyük başarı elde etti. "Hayde" albümünde Emrah Karaduman ile çalışarak "Hayde" ve "Yedi Tepe" gibi şarkılara imza attı.

2011'de Praktiker reklamlarında yer aldı ve Kanal D'de yayımlanan "Gelinim Mutfakta" adlı yemek yarışmasının 2018-2020 yılları arasında sunuculuğunu üstlendi. Ayrıca, Show TV'de yayımlanan "Kuaförüm Sensin" adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar