Sakaryalı fotoğraf sanatçısına dünya çapında ödül

Sakaryalı fotoğraf sanatçısına dünya çapında ödül
Sakaryalı fotoğraf sanatçısı İhsan Korkut, uluslararası alanda adından söz ettirmeye devam ediyor.

Türkiye Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) düzenlediği TMOK 2. Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışması'nda, "Ayçiçek Vadisi'nde fair play" temalı çarpıcı fotoğrafıyla ikincilik ödülünü kazandı.

Sakarya, yeşiliyle, doğasıyla ve sporcu kimliğiyle öne çıkan bir kent olarak bu kez de sanatın zirvesindeki ismiyle ödül kazanmanın gururunu yaşıyor. İhsan Korkut'un deneyimi ve yeteneği, bu prestijli yarışmada kendisine ikinci bir zafer kazandırdı.

TMOK 2. Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışması'na gönderdiği eserler arasında yer alan "Ayçiçek Vadisi'nde fair play" temalı fotoğrafı, jüri tarafından ikinciliğe layık görüldü.

Dünya genelinde fair play ruhunu yansıtan bu etkileyici fotoğraf, uluslararası alanda Sakarya'nın adını bir kez daha duyurarak fotoğraf sanatına önemli bir katkı sağladı.

Yarışmanın birincilik ödülü, Halil Fidan'ın Gaziantep Nurdağı'nda enkaz altında bir kare yakaladığı fotoğrafa giderken, üçüncülük ödülü ise Yağız Gürtuğ'un triatlon yarışında sporcuların birbirlerine yardım ettiği anı gösteren fotoğrafa verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar