Şahsiyet Fransa ekranlarına uyarlanıyor

Şahsiyet Fransa ekranlarına uyarlanıyor
Haluk Bilginer'in başrolünde olduğu ödüllü dizi Şahsiyet dünya izleyicisinden de büyük ilgi görüyor. Dizi Meksika'dan sonra Fransa'da da uyarlanacak.

Ay Yapım imzalı polisiye dizisi "Şahsiyet", Meksika'dan sonra şimdi de Fransa'da uyarlanıyor. 2018 yılında izleyicilerle buluşan ve büyük ilgi gören dizi, 5 yıl aradan sonra ikinci sezonuyla da seyirci karşısına çıkmıştı.

Haluk Bilginer'e Uluslararası Emmy Ödülü kazandıran ‘Şahsiyet’ dizisi, Fransa'da "Mémoire Vive" ismiyle yeniden ekrana uyarlanıyor. Ay Yapım imzalı polisiye yapımı, Meksika'nın ardından şimdi de Fransız TV kanalına adapte ediliyor. İlk sezonu 2018 yılında izleyiciyle buluşan "Şahsiyet", geniş çapta ilgi toplayınca 5 yıl aradan sonra ikinci sezonuyla seyirci karşısına çıkmıştı.

Senaryosu Hakan Günday'a ait olan dizinin yönetmen koltuğunda ise Onur Saylak oturuyordu. 2019’da Uluslararası Emmy Ödülleri’nde de öne çıkan Şahsiyet’in, Haluk Bilginer’e ‘En İyi Erkek Oyuncu Performansı’ ödülü getirmesinin ardından Meksika uyarlaması duyurulmuştu.

Fransa'da "Mémoire Vive" adıyla yayınlanacak olan uyarlamada kadın bir karakter başrolde yer alacak. 'Six Women' adlı dizide tanınan Clémentine Célarié, yeni uyarlamada kadın başrol 'Esther Lefevre'yi canlandıracak. Bu yeni uyarlamayla Fransız izleyiciler, "Şahsiyet"in eşsiz hikayesini farklı bir bakış açısıyla izleme şansı bulacaklar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar