Şahmaran dizisine Fazıl Say'dan sert tepki! ''Böyle Şahmaran mı olur ulan?''

Şahmaran dizisine Fazıl Say'dan sert tepki! ''Böyle Şahmaran mı olur ulan?''
Başrollerini Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir'in üstlendiği Netflix yapımı Şahmaran dizisi hakkında bir yorum da piyanist Fazıl Say'dan geldi.

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, cinsellik ve çıplaklık dolu sahneleriyle gündem olan Netflix dizisi ''Şahmaran'' hakkında, Twitter hesabından görüşlerini paylaştı. Diziyi sert şekilde eleştiren Say "Daha ikinci bölümde oğlan kızı nasıl götürüre bağladı" ifadelerini kullandı. 

GÜNLERDİR BİRİNCİ SIRADA

Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir''in başrollerini üstlendiği yapım, yayınlanmaya başladığı günden beri Netflix Türkiye''de 1. sırada yer alıyor. Dizi pek çok olumlu eleştiri alırken, Fazıl Say gibi eleştirenlerin de sayısı oldukça fazla. 

10 ÜZERİNDEN 1 VERDİ

Usta Sanatçı Fazıl Say, dizi hakkında Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Şahmaran dizisini denedim daha ikinci bölümde oğlan kızı nasıl götürüre bağladı. Bıraktım. Bıktım. Böyle Şahmaran mı olur ulan? Bıktık felsefesizlikten, klişelerden, kısıtlılıktan, aşamamaktan, uçamamaktan, ucuzluktan, reytinginizden. On üzerinden bir!" ifadelerini kullandı.







 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar