Netflix adamına göre oynamaya devam ediyor! 30 ülke için indirim kararı verildi

Netflix  adamına göre oynamaya devam ediyor! 30 ülke için indirim kararı verildi
190'dan fazla ülkeye hizmetlerini sunan Netflix, bazı ülkelere indirim yaparak fazla abone kazanmayı hedefliyor. Peki indirim hangi ülkeleri kapsayacak? Türkiye'de de olacak mı? İşte detaylar...

Milyonlarca kullanıcıya sahip Netflix, aboneliğini genişletmek için bazı ülkelere indirim uygulanacağı iddia edildi.

ABD merkezli Netflix’in 30''dan fazla ülkede fiyat indirimine gideceği iddia edildi. 190''dan fazla ülkede faaliyet gösteren Netflix’in fiyat indirimine giderek daha fazla abone kazanmayı hedeflediği öne sürüldü.

Netflix, daha fazla abone çekmeye çalışırken 30''dan fazla ülkede fiyatları düşürüyor. Fiyat indirimleri Asya, Avrupa, Latin Amerika, Sahra altı Afrika ve Orta Doğu''nun bazı bölgelerinde geçerli olacak. Bu indirimlerin yalnızca belirli Netflix paketlerini etkilediği, ancak bazı lokasyonlarda abonelik fiyatının yarıya yarıya düşeceği belirtiliyor.

BBC''ye göre bir Netflix sözcüsü, "Her zaman üyelerimizin deneyimini iyileştirmenin yollarını araştırıyoruz. Belirli ülkelerdeki planlarımızın fiyatlarını güncellediğimizi doğrulayabiliriz" dedi.

İNDİRİM HANGI ÜLKELER İÇİN GEÇERLİ?

Wall Street Journal''ın haberine göre fiyat indirimi alması beklenen ülkelerden bazıları Yemen, Ürdün, Libya, İran, Kenya, Hırvatistan, Slovenya, Bulgaristan, Nikaragua, Ekvador, Malezya, Endonezya, Tayland ve Filipinler. Bazı kaynaklarda ise indirimlerin Bosna Hersek, Sırbistan, Arnavutluk, Kuzey Makedonya ve Slovakya için de geçerli olacağı belirtiliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar