Sahaya girip oyunculara saldıran şahıs yakalandı

Sahaya girip oyunculara saldıran şahıs yakalandı
İzmir’de, U16 Gelişim Ligi 4'üncü Grup'ta dün oynanan Bornova 1877-Altay maçında sahaya girerek Altaylı oyunculara saldıran şahıs yakalandı.

İzmir’de, U16 Gelişim Ligi 4. Grup'ta Bornova İlçe Stadyumu’nda yapılan Bornova 1877-Altay maçına şiddet damga vurdu. Müsabakanın yapıldığı esnalarda Göztepeli olduğu iddia edilen bir taraftar, sahaya girerek ilk olarak oyunculardan aldığı topu dışarıya attı. Daha sonra bununla yetinmeyen futbol holiganı, Altaylı oyuncuların üzerine yürüdü ve ardından da bir oyuncuya fiziksel bir şiddet uyguladı. Tribünde yer alan kişiler ise bu anlar cep telefonu kameralarıyla saniye saniye çekerek sosyal medyaya yükledi.

aw150132-01.jpg

Olayla alakalı bir çalışma başlatan İzmir Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, olayı yapan 20 yaşındaki C.A.Z.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Daha öncede spor sahalarında şiddet olaylarına karıştığı tespit edilen şahsın, emniyetteki işlemlerinin sürdüğü ifade edildi. Öte yandan, Altay Spor Kulübü'nün de yaşanan bu olayla alakalı hukuki yollara başvuracağı kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar