Sağanak aniden bastırdı: İkitelli sokakları göle döndü!

Sağanak aniden bastırdı: İkitelli sokakları göle döndü!
İstanbul'da günlerdir beklenen yağış bugün öğle saatlerinde meydana geldi. İstanbul'un yüksek kesimlerini etkisi altına alan yağış özellikle Başakşehir, Büyükçekmece ve İkitelli tarafında sel baskınlarının yaşanmasına neden olurken, ortaya korkutan görüntüler çıktı.

İstanbul Valiliği, günler öncesinden yaptığı uyarılar ile Perşembe günü kent genelini etkisi altına alacak şiddetli yağış için alarm vermişti.

Yaz mevsiminin sona ermesiyle birlikte hava değişimlerinin keskin yaşandığı günlerde beklenen yağmurlar bugün itibarıyla Marmara'yı etkisi altına aldı. Özellikle İstanbul'un Başakşehir, İkitelli ve Büyükçekmece bölgelerinde aniden bastıran sağanak yağış sonrası caddeler ve sokaklar göle dönüşürken, ortaya korku filmlerini aratmayan görüntüler çıktı.

OTOMOBİLLER CADDEDE YÜZDÜ

Geçtiğimiz haftalarda Başakşehir'de benzer görüntüler meydana gelirken, 2 vatandaş hayatını kaybetmişti. Bugünkü sağanak yağış sonrası şu ana kadar zararın yalnızca maddi boyutta kalması sevindiren gelişmeler arasında yer alsa da, birçok otomobil, dükkan ve evin aşırı yağışlar sonrası büyük hasar aldığı görüntülere yansıdı.

İkitelli'de kaydedilen bir görüntüde, araba çekicisi biriken yağmur sularının arasında yüzerek ilerlerken, etrafta kullanılamayacak hale gelen onlarca otomobil ve mahsur kalmış vatandaşın yer alması dikkatlerden kaçmadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar