Sadece yüksek IQ'su olanlar 12 saniye içinde buluyor! Çiçekler arasında saklanan nesneyi siz fark ettiniz mi

Sadece yüksek IQ'su olanlar 12 saniye içinde buluyor!  Çiçekler arasında saklanan nesneyi siz fark ettiniz mi
Gizlenmiş nesneleri bulmaya yönelik bulmacalar, algı seviyesini belirlerken, aynı zamanda göz ve beyin jimnastiği yapmayı sağlıyor. Çiçekler arasında gizlenen çantayı bulmaya çalışmak kolay gelse de sadece yüksek IQ'su olanlar 12 saniye içinde buluyor. Bakalım siz kaç saniye içinde bulacaksınız.

Çiçekler arasında gizlenen çantayı bulmaya çalışmak kulağa kolay gelse de aslında hiç öyle değil. Sadece IQ’su yüksek olanlar çantanın yerini 12 saniyede bulabiliyor.

Birçok farklı renk ve şeklin bulunduğu zeka testleri görsel algının güçlenmesine yardım ederken, aynı zamanda sistemli bir arama işleminin de gerekliliğini ortaya koyuyor.

Optik illüzyon şeklinde hazırlanan zeka testleri, olumlu sonuçlandığı zaman özgüvenin artmasına destek oluyor. Ancak testi belirtilen sürede tamamlayamadıysanız da üzülmeye gerek yok. Çünkü artık kendinizi hangi konuda geliştirmeniz gerektiğini daha iyi biliyorsunuz.

Bugünkü zeka testinde çiçeklerin arasında gizlenen çantayı bulmanızı istiyoruz. Ancak bulmacaya bakmadan önce saatlerinizi ayarlayın. Tam 12 saniye içinde bulanlar yüksek IQ’lu.

655729abe4bfdd2aa0a0661b.webp

İçinizi sıcacık edecek bu görsel aynı zamanda sizi göz ve beyin keskinliği konusunda sizi test edecek.

İlk bakışta gizlenen çantayı bulamadıysanız dert etmeyin. Gözlerinizi yavaş yavaş aşağı kaydırmaya başlayın.

655729ace4bfdd2aa0a06627.webp

Eğer bu kadar ipucu işinize yaramadıysa bir ipucu daha verelim. Sol alt köşeye doğru bakışlarınızı yoğunlaştırın. İşte çanta burada!

655729abe4bfdd2aa0a0661f.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar