Alanya'ya tatile gelen Rus turistler oteli de yanlarında götürmek isteyince yakalandılar: Valizlerinde çıkanlar görenleri şoke etti

Alanya'ya tatile gelen Rus turistler oteli de yanlarında götürmek isteyince yakalandılar: Valizlerinde çıkanlar görenleri şoke etti
Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelde konaklayan Rus ailenin bavullarından otele ait çok sayıda ürün çıktı.

Alanya'da bulunan 5 yıldızlı her şey dahil otele tatile gelen Rus aile çıkış işlemlerini gerçekleştirdiği sırada otel personeli hareketlerinden şüphelendi. Bunun üzerine otel personeli ailenin bavullarını kontrol etti. Bavulların içi tamamen otel ürünleri ile doldurulmuş halde bulunurken aramada, şampuan, sabun, bez terlik, kapalı tek porsiyonluk reçel, bal ve lokum gibi çok sayıda otele ait ürün çıktı.

tatilci-rus-ailenin-bavullarindan-otele-ait-cok-sayida-esya-cikti-7998-dhaphoto1.jpgAyrıca turistlerin alkollü içecekleri de pet şişelere doldurduğu belirlendi. Otel yönetimi müşterilerden şikayetçi olmazken ürünlere el koydu. Otel personeli ise bavulların içinden çıkanları cep telefonuyla kaydetti.

tatilci-rus-ailenin-bavullarindan-otele-ait-cok-sayida-esya-cikti-7998-dhaphoto2-001.jpg

tatilci-rus-ailenin-bavullarindan-otele-ait-cok-sayida-esya-cikti-7998-dhaphoto3-001.jpg

tatilci-rus-ailenin-bavullarindan-otele-ait-cok-sayida-esya-cikti-7998-dhaphoto4-001.jpg

tatilci-rus-ailenin-bavullarindan-otele-ait-cok-sayida-esya-cikti-7998-dhaphoto5-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar