Kahramanmaraşlı depremzedenin isyanı: AFAD'ın başına cahilleri koymuşlar, bizi rencide etmeye ne hakları var?

Kahramanmaraşlı depremzedenin isyanı: AFAD'ın başına cahilleri koymuşlar, bizi rencide etmeye ne hakları var?
Depremin büyük yıkım yarattığı Kahramanmaraş’ta bir depremzedenin isyanı afet bölgesindeki temel ihtiyaçların hala karşılanmadığını ve AFAD’ın depremzedelere karşı alaycı tavrını bir kez daha gözler önüne serdi.

11 ili yerle bir eden depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta bir depremzedenin isyanı yetersizlikleri yeniden gündeme taşıdı. Temiz su bulamayan depremzede AFAD ekibinin alaycı tavrına “Sadece su istedim. Parmağında yüzük var neden bozdurup kendi ihtiyacını almıyorsun diyor. Bir de gülüyor. Önce adam etsinler sonra AFAD’ın başına oturtsunlar. Cahilleri oraya oturtup bizi rencide etmeye ne hakları var? Ben sadece su istiyorum” diyerek isyan etti.

Gazeteci Ruşen Takva’nın paylaştığı videoda depremzede şöyle konuştu: Sadece 1 koli su istedim. Benim evde çocuklarım var. Ne yapacaksan kendin yapacaksın başının çaresine bakacaksın artık yardım yapılmıyor dediler. Parmağında yüzük var neden bozdurup kendi ihtiyacını almıyorsun diyor. Bir de gülüyor. Önce adam etsinler sonra AFAD’ın başına oturtsunlar. Cahilleri oraya oturtup bizi rencide etmeye ne hakları var? Ben sadece su istiyorum. Erzakları da yiyecekleri de kendilerinin olsun başka hiçbir şey istemiyorum sadece su istiyorum. Kanalizasyon karışmış sulara içmeyin dediler. 3 gün su dağıttılar sonra bitti. Bu vatandaş nereden su içsin? Çadır bulamadım 4 günlük bebekle arabaların içinde 15 gün süründüm. 15 gün sonra kendi imkanlarımla çadır kurdum.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar