Sadece 2 malzemeyle! Kararan bölgelerin rengini anında açın

Sadece 2 malzemeyle!  Kararan bölgelerin rengini anında açın
Cilt, çeşitli faktörlerin etkisiyle zamanla renk değiştirir. Ancak, koyulaşan bölgeleri hafifletmek için basit bir çözüm var. İşte vazgeçilmeziniz olacak o tarif...

Ağda ve aşırı güneşe maruz kalma gibi faktörler zamanla cilt renginin koyulaşmasına neden olur. Bu durum, hem fiziksel görünümü etkiler hem de kişinin özgüvenini azaltır.

Ciltteki koyulaşmaları hafifletmek için bazı estetik işlemler yapılabilir. Ancak, hızlı bir çözüm arıyorsanız evde hazırlayabileceğiniz doğal bir maskeyle bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

9o9.jpg

Koltuk altı, yüz ve diğer vücut bölgelerindeki koyulaşmalar için evde kolayca hazırlayabileceğiniz bir maske. İşte bu eşsiz tarifin ayrıntıları...

Gül suyu ve karbonat, her biri kendi başına faydalı içeriklere sahip olan ürünler. Cilt bakımında sıkça kullanılan bu bileşenler, bir araya geldiklerinde muhteşem sonuçlar veriyor.

Gül suyu ve karbonat karışımı, koyu lekelerin tonunu açmaya yardımcı olur. Bunun için 2 yemek kaşığı gül suyu ile 1 tatlı kaşığı karbonatı karıştırarak macun kıvamına getirmeniz yeterli.

pp.jpg

GÜL SUYU - KARBONAT KARIŞIMININ FAYDALARI

Gül suyu ve karbonat karışımı, cildiniz için birçok yönden faydalı olur. Koyu lekelerin yanı sıra siyah noktalar ve sivilceler üzerinde de etki gösterir. Ayrıca cildinizi daha sıkı ve parlak hale getirir. Öte yandan yaşlanma belirtilerini yavaşlatır.

r4r.jpg

KARIŞIMIN UYGULANMA ŞEKLİ

Bu karışımı cildinize dairesel ve nazik hareketlerle uygulayın ve 5-10 dakika bekletin. Cildiniz çok hassassa, bekletme süresini kısa tutmanız daha iyi olur. Sonrasında ılık suyla temizleyin ve haftada bir kez uygulayın.

trft.jpg

Not: Alerjiniz varsa önce bir doktora danışmayı unutmayın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar