Saçları hem gürleştiriyor hem de kısa sürede uzatıyor: 1 haftada fark ettiriyor

Saçları hem gürleştiriyor hem de kısa sürede uzatıyor: 1 haftada fark ettiriyor
Uzman dermatologlar tarafından saçlarını uzatıp, gürleştirmek isteyenler için doğal bir karışım açıklandı. Bu karışım sayesinde saçlarınızda 1 haftada gözle görülür düzeyde değişiklik oluyor.

Saçların hızlı uzaması için etkili bir çözüm olarak patates suyu öne çıkıyor. Potasyum, B6 vitamini gibi besinleri içeren patates suyu, saç sağlığına birçok fayda sağlıyor. Kepeklenme, saç dökülmesi gibi sorunlarla mücadele edenler için patates suyunun kullanımı oldukça etkili oluyor.

sac-dokulmesi.jpg

PATATES SUYU SAÇLARA NASIL UYGULANIR?

Patates suyu, içerdiği enzimlerle saç derisinin kan akışını artırarak dökülme ve kepeklenmeye karşı etkili bir çözüm sunuyor. Patates suyu uygulaması için patatesi püre haline getirip su ekleyerek kıvamını ayarlayabilir, ardından suyunu süzerek elde edilen sıvıyı saç köklerine masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Bu sayede saç kökleri beslenir ve kan dolaşımı artar. Kan dolaşımının artması ile birlikte seyrek saçlar gürleşir ve kısa sürede uzar.

pexels-skitterphoto-1171655.jpg

KEPEĞE DE ÇÖZÜM SUNUYOR

Patates suyunun saç sağlığına olan diğer faydaları arasında saç derisini beslemesi, saçları nemlendirmesi ve canlılık kazandırması, kepeklenmeyi engellemesi gibi etkiler bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar