Direksiyon başına geçen köpek hız ihlali yapınca böyle yakalandı: Görenler gözlerine inanamadı

Direksiyon başına geçen köpek hız ihlali yapınca böyle yakalandı: Görenler gözlerine inanamadı
Trafikte aşırı hız yapan araç polis kameralarına yakalandı. Aracın bir köpek tarafından kontrol edildiğini görenler gözlerine inanamadı.

Slovakya'nın Trnava bölgesinde polis memurları, hız denetimi yapılan bir yolda limitlerin üzerine çıkan bir aracın direksiyonunda kahverengi bir av köpeğinin bulunduğu ilginç bir durumu tespit etti. Fotoğraflarda araç içinde insan olmaması, görenleri şaşırttı.

Olayı fark eden polis devriyesi köpeğin kullandığı aracı durdurdu. Polislere durumu açıklayan araç sahibi, köpeğinin beklenmedik bir şekilde direksiyona atladığını ve kendinin de bu durumu kontrol edemediğini belirtti.

161609855-hiz-kamerasi-kopek.jpg

Ancak polisler 31 yaşındaki araç sahibine, köpeğini uygun şekilde sabitlemediği veya hız sınırlarını aştığı için ceza kesti. Polis memurları, sürücüleri evcil hayvanlarını araç içinde uygun şekilde sabitlemeleri konusunda uyararak, bu tür davranışların kabul edilemez olduğunu vurguladı. Ayrıca küçük bir hayvanın bile araç kullanırken hayati tehlikelere neden olabileceği konusunda uyarı yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar