Sabancı’ya komşu olmanın bedeli çok pahalı: Sahibinden sitesindeki ilanının fiyatını görenler ölmeden mezara girdi

Sabancı’ya komşu olmanın bedeli çok pahalı: Sahibinden sitesindeki ilanının fiyatını görenler ölmeden mezara girdi
Ekonomik krizin vurduğu Türkiye’de her geçen gün ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Zincirlikuyu'da bir vatandaş, mezar yerini "Sabancı'ya komşu" diyerek rekor fiyata satılığa çıkardı. O ilan gündeme bomba gibi düştü.

FİLİZ KIRAL / GÜNBOYU

Yüksek enflasyon ve derinleşen hayat pahalılığı giyimden gıdaya hemen her şeyin fiyatını etkiliyor. Bunun yanı sıra emlak sektöründeki artış da vatandaşı isyan ettiriyor.

İnternet üzerinden verilen ilanlar her geçen gün ise şaşırtmaya devam ediyor. Fahiş fiyatlarla kiraya verilen ev ilanları gündem olmaya devam ederken bu sefer ki ilan Zincirlikuyu Mezarlığı'ndan geldi.

Zincirlikuyu Mezarlığı'nda bir vatandaş mezar yerini öyle bir fiyata satışa koydu ki görenler gözlerine inanamadı. Vatandaş, mezar yerinden tamı tamına 7,5 milyon TL talep etti.

mezar-yeri.jpg

Fiyatı duyanları şaşırttı fakat ilanın en ilginç kısmı açıklama bölümü oldu. Vatandaş mezar yerini Sabancı’ya komşu diyerek satışa çıkardı. O ilan gündeme bomba gibi düştü.

İlanın açıklama kısmında şu şekilde ifadelere yer verildi:

“Hemen yerinizi ayırtın

Her canlı ölümü tadacaktır

Sabancı’ya komşu 4 kişilik mezar yeri”

mezar-yeri1.jpgİlanı gören vatandaşlar “Öldükten sonra Sabancı’ya komşu olsan ne olur”, “Sabancı’ya komşu olmanın bir getirisi olmadığını düşünüyorum” ifadeleri ile ilana tepki gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar