Sabahın Sultanı Seda Sayan'da ilginç olay! Eşini aldatan adamın savunması programa damga vurdu

Sabahın Sultanı Seda Sayan'da ilginç olay! Eşini aldatan adamın savunması programa damga vurdu
Sabahın Sultanı Seda Sayan programında ilginç olaylar gündeme gelmeye devam ediyor. İlgiyle izlenen programda bu kez eşini aldatan bir adamın savunması bölüme damgasını vurdu.

Seda Sayan'ın Sabahın Sultanı programı, izleyenlere her bölümde ilginç olaylar sunmaya devam ediyor. Star TV ekranlarında yayınlanan programın son bölümünde, eşini aldatan bir adamın savunması izleyicileri şaşırttı.

Programda Sultan adlı bir kadın, eşi Sinan'ın Hollanda'da yaşayan bir başka kadınla ilişkisi olduğunu iddia etti. İkilinin samimi görüntülerinin ortaya çıkması ve birbirlerine gönderdikleri fotoğraflar, Seda Sayan'ın "Bu tam bir aldatma sayılır" şeklindeki yorumlarına neden oldu. Ancak adamın bu durumu savunması, olaya farklı bir boyut kazandırdı.

Adam, "Türkiye'de değil bir kere." diyerek aldattığı kadının ülke içinde olmamasını bir bahane olarak öne sürdü. Aldatılan kadın ise, "Türkiye'de olmasa da seninle iletişimdeydi" şeklinde karşılık verdi.

Kadın, adamın başka bir kadınla samimi konuşmalarının olduğunu iddia ederek, "Seni alacağım, üç çocuğunu bırak gel" şeklinde konuştu. İddia edilen aldatılan eş ise, "Ben ona öyle bir şey demedim" diyerek savunma yaptı.

Adamın, "Ben senle evliyken bir şey yaptım mı?" sorusuna karşılık, kadının "Benle evliyken yaptın" şeklinde cevap vermesi dikkat çekiciydi. Ayrıca, iddia edilen aldatılan eşin beşinci evliliği olduğu ortaya çıktı, bu da olaya başka bir boyut ekledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar