Rüyada sel görmek ne anlama gelir?

Rüyada sel görmek ne anlama gelir?
Rüyada sel görmek olumsuz açıdan pek çok anlama gelmektedir. Özellikle iş yaşantısında başarısız bir dönem ve önemli maddi kayıpları ifade eder.

Diğer yandan hastalık sorunları, Düşmanlar, bazı dert ve sorunlara da delalet etmektedir. Aile içerisinde bazı görüş ayrılıkları ve bununla beraber gelen çatışmaları anlatır. İş dünyasında bazı sinsi insanların olduğunu ve alaşağı edebilmek için pusu kurduğuna rivayet eder.

Rüyada sel baskını olduğunu görmek belalara ve bazı sıkıntılara yorulur. Sadece rüya sahibinin kendi sıkıntıları değil aynı zamanda çevresindeki ve hatta ülke çapındaki problemleri işaret etmektedir. Hayatında bugüne kadar biriktirdiği birçok şeyi bir anda kaybedeceği üzerine de yorumlanmaktadır. Ayrıca hem eş hem de sosyal yaşamdaki düşmanları işaret eder.

Rüyada sel olduğunu görmek ya da sel olacağını görmek meydana gelebilecek olası sıkıntı ve sorunları anlatır. Kötü günler geçireceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar zarar ile karşı karşıya kalabileceği üzerine yorumlanmaktadır. Yaşanacak bazı başarısız olaylar ve bu olaylar neticesinde özgüven kaybına anlatır. Başka rüya alimlerine göre ise müjdeli bir haber alacağına ve bu haberin kişinin hayatını düzene sokacağı üzerine yorumlanır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar