Rüyada bebek görmek ne anlama gelir

Rüyada bebek görmek ne anlama gelir
Rüyada bebek görmek genel olarak, habere işarettir. Rüyada erkek bebek müjdeye, kız bebek görmek zorluk sonrası kolaylığa işarettir. Gülen bebek görmek, samimi arkadaşlara işaret eder. Rüyada ağlayan bebek görmek ise tatlı sözlerin söylemine yorumlanmıştır.

Rüyada bebek görmek, haber alınacağını ifade eder. Tabirciler, rüyada bebek görmenin, gelecek olan habere işaret ettiğini belirtirler. Bebeğin güzelliği, büyüklüğü gibi durumların, tabiri değiştireceğini söylerler. Rüyada güzel bebek görmek, alınacak çok güzel haberlere işarettir. Rüya sahibinin kendisi veya ailesi kısa sürede mutlu olacakları birçok haber alabilirler.

Rüyada çirkin bebek görmenin manasını tabirciler, kötü haberler şeklinde yorumlarlar. Bazı İslam alimleri, bebeklerin ister güzel ister çirkin olmasının, mutluluğa işaret ettiklerini söylerler. Alimler, bebeklerinin tümünün Allah'ın güzel nimeti olduğunu söylerler. Bu yüzden bebeklerin kötüye yorumlanmasının mümkün olmadığını dile gelirler. Tabi sadece eski İslam alimleri bunu ifade ederler. Tabirciler ise olaya daha farklı bakarlar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar