Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Rüya Demirbulut nereli?

Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Rüya Demirbulut nereli?
Rüya Demirbulut adı Cem Yılmaz'ın sevgilisi olduğu haberlerinin çıkması ardından en çok aratılan ve merak edilen isimlerden oldu. Daha önce TRT1’de yayınlanan Tek Yürek dizisinde rol alan genç oyuncunun Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri projesinde de yer aldığı biliniyor.
Rüya Demirbulut ve Cem Yılmaz geçtiğimiz akşam Etiler’de bir mekan çıkışında kameralara yakalandı. Projelerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Cem Yılmaz uzun zamandır biriyle görüntülenmemişti. Çiftin görüntülerinin magazin gündeminde yer almasının ardından Rüya Demirbulut kimdir, nerelidir? Cem Yılmaz''ın yeni sevgilisi Rüya Demirbulut kaç yaşında ve ne iş yapıyor?
 
RÜYA DEMİRBULUT KİMDİR?
 
1995 yılında İstanbul''da dünyaya gelen Rüya Helin Demirbulut, Güzel oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. 2015 yılında Lysistrara Düşleri isimli tiyatro oyununda sahne alan Demirbulut, 2019 yılında TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan Tek Yürek isimli dizide rol aldı. Reklam filmlerinde de boy gösteren Rüya Demirbulut, orta derecede İngilizce biliyor, yüzme sporu ile ilgileniyor. Demirbulut’un boyu 1.68 cm, kilosu ise 54’tür.
 
Rüya Demirbulut’un en son Cem Yılmaz’ın yeni filmi Erşan Kuneri’de rol aldığı biliniyor.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar