Beşiktaş duyurdu: Rıdvan Yılmaz resmen...

Beşiktaş duyurdu: Rıdvan Yılmaz resmen...
Siyah-beyazlı kulüp KAP'a yaptığı açıklama ile Rıdvan Yılmaz'ın İskoç ekibi Glasgow Rangers'a transfer olduğunu duyurdu.
Beşiktaş''tan yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
"Profesyonel futbolcumuz Rıdvan Yılmaz''ın Rangers FC Kulübü''ne kesin transferi konusunda; 4.000.000 Euro garanti bedel , 2.250.000 Euro şarta bağlı bedel ve oyuncunun Rangers FC ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kiralanması veya kesin transferi hallerinde, net transfer gelirinin %20''sinin Şirketimize ödenmesi, şeklinde anlaşma sağlanmıştır."
 
RIDVAN YILMAZ''IN BEŞİKTAŞ KARİYERİ
 
Siyah-beyazlıların altyapısında yetişen ve 4 sezondur A Takım kadrosunda yer alan Rıdvan, forma giydiği 62 maçta 4 gol attı; 7 asist yaptı. 20 yaşındaki sol bek 6 kez de A Milli Takımı''da görev aldı ve bu maçlarda 2 asist üretti.
 

RIDVAN''DAN VEDA MESAJI...

Kulübün dijital yayın organına kısa bir açıklamada bulunan genç futbolcu, şu ifadeleri kullandı.

"Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. Burada hepinizin emeği çok büyük bende. Tabii mutluyum ama bu güzel takım arkadaşlarımdan, bu güzel ekipten ayrılacağım için de üzgünüm. Bir hayalimi gerçekleştiriyorum, hayalimin peşinden koşuyorum. Avrupa''da oynama hayalim vardı, kulübüme para kazandırarak ayrılıyorum. Herkes kendisine dikkat etsin, Allah''a emanet olun. İnşallah tekrardan görüşürüz.

Rıdvan''ın konuşmasının ardından takım arkadaşları genç oyuncuyu uzun süre alkışlarken, duygusal anlar yaşayan Rıdvan Yılmaz bu esnada göz yaşlarına hakim olamadı.

"BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI, YÜZÜNÜZ ZAFERLERLE, KUPALARLA HEP GÜLSÜN"

Rıdvan Yılmaz, sosyal medya hesabından da bir veda mesajı yayımladı. Genç futbolcu mesajında şu ifadeleri kullandı:

"2009 yılından beri giydiğim siyah beyaz formama ve Beşiktaş''a veda zamanı. 13 yıl boyunca altyapı ile başlayan ve A takıma kadar tüm kategorilerinde formasını giydiğim kulübümden ayrılmak her ne kadar zor olsa da ülkemi ve Beşiktaş''ı yurt dışında temsil edecek olmanın gururunu ve sorumluğunu taşıyorum. İlk günden beri bana emeği geçen tüm altyapı hocalarıma, A takım teknik direktörlerime, tesis çalışanlarına ve tüm idari kadroya sonsuz teşekkürler. Sahaya çıktığım ilk günden, forma giydiğim son maça kadar bana desteğini esirgemeyen büyük Beşiktaş taraftarları, yüzünüz zaferlerle, kupalarla hep gülsün."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar