''Yeni sezonda 3'lü savunma kullanacağız''

''Yeni sezonda 3'lü savunma kullanacağız''
Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael transferdeki önceliğinin Rıdvan'ın ayrılığı sonrası sol bek olarak belirledi.

''Yeni sezonda 3'lü savunma kullanacağız''

Yeni sezon hazırlıkları, hedefler ve planlarla ilgili Beşiktaş''ın Fransız teknik adamı Valerien Ismael yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve istedikleri tempoya ulaştıklarını söyleyen genç teknik adam, kampın en olumsuz yönünün Josef''in sakatlanması olduğuna vurgu yaptı. 

"DAHA SEVİYELERE GELECEĞİZ"

Kadroda ufak tefek sorunlar yaşandığını söyleyen Ismael; "En büyüğü Josef''in sakatlığı. Bunlar anlaşılabilir sezon başında. Önümüzdeki süreçte sahada daha da detaylar üzerine çalışacağız. Maçlar oynayacağız, antrenmanlar yapacağız. Analizler yapacağız. Bunları yaparak daha iyi seviyeye geleceğiz" dedi. 

"ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ SEVİYELERDE OYNADIM"

Yeni sezondaki sistem hakkında da açıklamada bulunan Kara Kartal''ın hocası; "Şunu net söylemeliyim; 3''lü sistem herkesin kullandığı, majör liglerde oynanan bir sistem. Bizim sistemimiz de bu. Buna inanıyoruz ve mutluyuz. Ben bu sistemde 150''den fazla maça çıktım. Şampiyonlar Ligi gibi seviyelerde oynadım. Şu an savunma hattında bir sıkıntı görünüyor, eksikler var. Yarınki maçta Saiss''ten faydalanacağız, Emrecan''a daha fazla süre vereceğiz. Bu sistemi kullanacağız. Şu an 6 tane stoperimiz var. Hepsinin sağlıklı olması, bizim için çok önemli. Wolves maçında 3 stoper yoktu. Hepsi geri döndükten sonra, hepsinden faydalanacağız" diye konuştu. 

TRANSFERDE ÖNCELİK SOL BEK

Beşiktaş''ın transferleriyle ilgili de konuşan teknik adam; "Şu an ihtiyacımız sol kanat bek. Rıdvan sonrası orada ihtiyaç duydu. Sabırlı olmamız gerekiyor. Herkes döndükten sonra Ağustos ayı boyunca takımdaki durumu izleyeceğiz. Esas önceliğimiz sol kanat beki" ifadelerini kullandı.

"BENİM DIŞIMDA HERKES MUTLU"

Rıdvan Yılmaz''ın ayrılığına dair açıklamalarda bulunan Ismael; "Rıdvan''ı tutmak istedik. Bizimle kalması gerektiğinden bahsettik. Yeni idman düzenimizle, bu tempolu oyunla, gençliğinin de verdiği tempoyla daha dikkat çekebileceğinden bahsettik. Karar kendisinin, o kararı aldıktan sonra kulübün de ekonomik karar alması gerekiyordu. Benim dışımda herkes mutlu diyebilirim. Ama hayat bu, kariyerinde bol şans diliyorum. Aynı kaliteye sahip, sistemimize uyan isimler bakıyoruz" diyerek sözlerini noktaladı. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar