Beşiktaş öne geçtiği maçı kaybetti

Beşiktaş öne geçtiği maçı kaybetti
İspanya'nın Alicante şehrinde bulunan Beşiktaş, İspanya ikinci lig takımlarından Deportivo Alaves ile La Nucia'daki Estadi Olimpic Camilo Cano Stadı'nda hazırlık maçı oynadı.

Beşiktaş, hazırlık maçında karşılaştığı İspanya 2. Ligi (La Liga 2) takımlarından Deportivo Alaves''e 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 mağlup oldu.

Jackson Muleka''nın henüz 2. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen ve ilk yarıyı da bu skorla önde tamamlayan Beşiktaş, 54. dakikada Jon Guridi ve 66. dakikada Miguel De La Fuente''nin kaydettiği gollere engel olamayarak sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

BEŞİKTAŞ''IN HAZIRLIK PERFORMANSI...

Beşiktaş yeni sezon öncesi oynadığı hazırlık maçlarında Werder Bremen''i 2-1, Mainz''ı ise 1-0 mağlup etmiş; Viktoria Plzen ile 0-0 berabere kalmış, Wolverhampton''a ise 3-0 mağlup olmuştu.

İspanya''daki kamp etabını tamamlayan siyah-beyazlılar İstanbul''a dönecek, sezon öncesi son hazırlık maçını ise 30 Temmuz Cumartesi günü Vodafone Park''ta Sampdoria''ya karşı oynayacak.

FRANSIZ TEKNİK ADAMDAN AÇIKLAMA

Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Valerien Ismael açıklamalarda bulundu. Fransız teknik adam lige hazır olacaklarını belirtirken transfer için sol bek vurgusu yaptı.

"İstediğimiz buydu. Futbolcularımızı üst seviyeye çıkarmak için iyi takımlarla oynamamız gerekiyordu. İyi bir yükleme yaptık. Bazı yerlerde yorgunluk belirtisi vardı, normal. 6 haftalık programı tüm sezon kullanacağız. Dönünce bir maçımız daha var. Ardından da lig başlayacak."

"BAZI OYUNCULARIMIZIN SAKATLIĞI VAR"

"Şu anda takviye için ihtiyaç duyduğumuz pozisyon sol kanat bek, bu net bir görüntü. Çalışmalarımız sürüyor, Ceyhun Bey ile odak noktamız bu. Bazı oyuncularımızın sakatlığı var. Eksiklerimizi tamamlayıp oyuncularımızın hazır seviyeye gelmesi gerekiyor. Onları gördükten sonra tekrar değerlendirme yapacağız."

"SAVUNMADA EKSİKLİKLERİMİZ VAR"

Takımımız hazır olacak, planımız bu. Şu anda anlamak gerekiyor. Saiss ve Emrecan''ı takıma monte etmek istiyoruz. Savunmada eksikliklerimiz var, sabretmemiz lazım. Hazır olacağız, tüm enerjimizle sahaya çıkacağız. İki haftada üç kamp yaptık. Futbolcularımız istediğimiz zindelik seviyesine ulaşıyorlar, bizim de istediğimiz buydu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar