Rıdvan Dilmen’den dikkat çeken Galatasaray yorumu: Ankaragücü'nü sahadan sildi

Rıdvan Dilmen’den dikkat çeken Galatasaray yorumu: Ankaragücü'nü sahadan sildi
Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı MKE Ankaragücü’nü 3-0 mağlup etti. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, tv8.5 kanalında mücadeleyi değerlendirdi. İşte Dilmen’den dikkat çeken açıklamalar…

Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, MKE Ankaragücü'nü 3-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Eryaman Stadı'nda oynanan karşılaşmada ilk yarıda Kerem Demirbay, Sanchez ve Icardi'nin attığı gollerle 3-0 kazanan sarı-kırmızılılar, puanını 69'a yükseltti ve liderliğini korudu. Mücadele sonrası TV8.5'ta değerlendiren Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a övgüler geldi.

Galatasaray'ın maça hızlı başlayarak ilk 15 dakikada bulduğu gollerle rakibini etkisiz hale getirdiğini belirten Dilmen, ilk yarıda gösterilen performansın takımın rahatlamasına ve ikinci yarıda kontrollü bir oyun sergilemesine olanak sağladığını vurguladı.

“EN İYİ DEPLASMAN PERFORMANSIYDI”

Okan Buruk'un takıma olan güvenini ve stratejik hamlelerini öven Dilmen, "Galatasaray'ın oynadığı oyun ve arzuyla takım rahatladı, Okan Buruk rahatladı hatta hakem Ali Şansalan bile rahatladı maç rahat geçeceği için. Bu maç öncesinde ikinciliğe düştü Galatasaray ama Okan Buruk takıma o kadar güveniyor ki Lucas Torreira'yı oynatmadı Sparta Prag maçı olduğu için" diye konuştu.

Galatasaray’ın ilk yarısını ‘muazzam’ olarak nitelendiren Dilmen, "Galatasaray bu sezon boyunca bana göre gösterdi” dedi.

“GALATASARAY SAHADAN SİLDİ ANKARAGÜCÜ'NÜ”

"Berkan bugün çok iyi oynadı “diyen Dilmen, “Davinson Sanchez benim için maçın yıldızıydı. Tete gösterdiği performansla, 'Hocam beni unutma' mesajını verdi. Bu kadar zor geçmesi beklenen maçta Galatasaray bir nevi Florya'da antrenman yaparmış gibi oynadı. Galatasaray direkt olarak sahadan sildi Ankaragücü'nü" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar